Νέο διάταγμα του Υπ. Υγείας: Επιτρέπεται ο ελλιμενισμός κρουαζιερόπλοιων για ανεφοδιασμό και παροπλισμό

Νέο διάταγμα του Υπ. Υγείας: Επιτρέπεται ο ελλιμενισμός κρουαζιερόπλοιων για ανεφοδιασμό και παροπλισμό

Τον ελλιμενισμό κρουαζιερόπλοιων στα λιμάνια της Κύπρου για ανεφοδιασμό ή για μακροχρόνια παραμονή για σκοπούς παροπλισμού, επιτρέπει ο Υπουργός Υγείας με νέο τροποποιημένο διάταγμα που εξέδωσε την Τρίτη 5/5 βάσει του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το νέο διάταγμα που εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας, εξαιρούνται από τους περιορισμούς μέλη πληρωμάτων κρουαζιεροπλοίων που βρίσκονται σε παροπλισμό ή μέλη πληρωμάτων σκαφών αναψυχής.
 
Επιτρέπεται πλέον ο ελλιμενισμός κρουαζιεροπλοίων στους λιμένες της Δημοκρατίας για ανεφοδιασμό και η μακροχρόνια παραμονή πλοίων σε αγκυροβόλια της Δημοκρατίας, για σκοπούς παροπλισμού, σε συνθήκες ετοιμότητας (warm lay up).
 
Διευκρινίζεται τέλος ότι δεν επιτρέπεται η αποβίβαση επιβατών ή η αποβίβαση πληρωμάτων για άλλο λόγο, εκτός για σκοπούς αντικατάστασης πληρώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE