Έσκασε χωρισμός βόμβα στην Ελληνική showbiz: Μέσα σε ένα βράδυ έριξαν τίτλους τέλους στην σχέση τους

Έσκασε χωρισμός βόμβα στην Ελληνική showbiz: Μέσα σε ένα βράδυ έριξαν τίτλους τέλους στην σχέση τους

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια χώρισαν και μάλιστα ο χωρισμός έγινε το βράδυ της Δευτέρας (04/05)

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Μαρία Καλάβρια στην Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τρίτης.

“Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, συνεργάτες. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πολύ πρόσφατο και κάτι που κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100%. Σε κάθε ζευγάρι πάντα θα υπάρχουν θέματα.

Χθες, όταν έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τις δηλώσεις ότι είμαστε μαζί, δεν είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αλλά επειδή στην ουσία πρέπει να τοποθετηθούμε με κάποιον τρόπο, αποφασίσαμε από κοινού χθες να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τι μπορεί να γίνει αργότερα ούτε εγώ δεν το γνωρίζω”, είπε η Μαρία Καλάβρια.

 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE