LIFESTYLE

Το NRJ MUSIC TOUR @ HOME μια διεθνής επιτυχία !

Το NRJ MUSIC TOUR @ HOME μια διεθνής επιτυχία !

Το βράδυ της Παρασκευής, η διαδικτυακή συναυλία NRJ MUSICTOUR AT HOME, που οργανώθηκε από τον διεθνή όμιλο ραδιοφώνων NRJ, μεταδόθηκε σε 18 χώρες μεταξύ αυτών η Γερμανία, το Βέλγιο, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ελβετία, Αυστρία, Μαρόκο, Ρωσία, Γεωργία, Λίβανος, Αίγυπτος, Κύπρος, Βουλγαρία και πολλές άλλες.

Η συναυλία προβλήθηκε στις 21:30 μέσα από την επίσημη σελίδα του NRJ Cyprus στο Facebook με το Hashtag #NMTAtHome ως ένα από τα πιο trending topics στο Twitter.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο απίθανο αυτό concept ήταν οι Black Eyed Peas, ο LewisCapaldi, η Ava Max, ο Martin Garrix και οι One Republic.

Το NRJ Music Tour At Home συγκέντρωσε εκατομμύρια θεατές ανά το παγκόσμιο και συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλής διαδικτυακές συναυλίες του κόσμου για το 2020.

Η συναυλία είναι διαθέσιμη για ακόμη λίγο χρονικό διάστημα στην επίσημη σελίδα του NRJCyprus στο Facebook για επανάληψη.

Link here https://www.facebook.com/NRJCyprus/videos/1588941217939018/ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top