ΛΕΜΕΣΟΣ – ΛΗΣΤΕΙΑ: Δεν τον έφτανε το περίπτερο και έβαλε στο μάτι κατάστημα –Κατάφερε να αρπάξει 619 ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΛΗΣΤΕΙΑ: Δεν τον έφτανε το περίπτερο και έβαλε στο μάτι κατάστημα –Κατάφερε να αρπάξει 619 ευρώ

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο 21χρονος κατά την ώρα της ανάκρισης του από τις Αρχές (Κυριακή 03/05), εκτός από την ληστεία του περιπτέρου παραδέχθηκε και την απόπειρα διάπραξης της ληστείας καταστήματος αναμνηστικών δώρων το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στο περίπτερο, αλλά δεν κατάφερε να εισβάλει εντός του καταστήματος.

Να σημειώσουμε πως ο 21χρονος άρπαξε το ποσό τον 619 εύρω από το περίπτερο.

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 21:45 το βράδυ του Σαββάτου (02/05), άγνωστος μπήκε στο περίπτερο (επί της οδού Ανεξαρτησίας) και ζήτησε από την 29χρονη υπάλληλο τα λεφτά του ταμείου, απειλώντας την με μπαλτά.

Αρχικά η υπάλληλος αρνήθηκε να το πράξει, προβάλλοντας αντίσταση, ωστόσο ο δράστης, αφού την έσπρωξε επανειλημμένα, κατάφερε να κλέψει τα χρήματα.

Την Κυριακή (03/05), η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 22χρονου αλλοδαπού, μετά που οι κάμερες ασφαλείας του περιπτέρου κατέγραψαν όλο το περιστατικό.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο 21χρονος κατάγεται από την Μολδαβία και είναι γνωστός στις Αρχές καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με εξαρτησιογόνες ουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE