ΛΗΣΤΕΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον 22χρονο με τον μπαλτά- Γνωστός στις αρχές ο νεαρός

ΛΗΣΤΕΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον 22χρονο με τον μπαλτά- Γνωστός στις αρχές ο νεαρός

Στη σύλληψη 22χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με τη ληστεία περιπτέρου και την απόπειρα διάρρηξης καταστήματος, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στις 21:45, όταν άνδρας που είχε καλυμμένο το κεφάλι του με κουκούλα του φούτερ, εισήλθε σε περίπτερο και με την απειλή μπαλτά ζήτησε από την υπάλληλο του καταστήματος να του παραδώσει τα χρήματα του ταμείου.
 
Η υπάλληλος του περιπτέρου αρνήθηκε να το πράξει, προβάλλοντας αντίσταση, ωστόσο ο δράστης, αφού την έσπρωξε επανειλημμένα, κατάφερε να κλέψει τα χρήματα από το ταμείο του περιπτέρου, που ανέρχονται σε 800 ευρώ περίπου.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος άνδρας αποπειράθηκε νωρίτερα να διαρρήξει κατάστημα αναμνηστικών δώρων, που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων περίπου από το περίπτερο. Συγκεκριμένα ο δράστης έσπασε με πέτρα τη γυάλινη είσοδο αλλά δεν εισήλθε εντός αυτής, ενώ στη σκηνή εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος.
 
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και εξετάζονταν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, η Αστυνομία συνέλαβε το πρωί 22χρονο αλλοδαπό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για άτομο γνωστό στις αρχές, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα με εξαρτησιογόνες ουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE