Κοινή ανακοίνωση των 15 με… ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε αυτούς που θα πάνε προπονήσεις – «Θα εισακούσει την άποψη των 30 από τα 32 μέλη»

Κοινή ανακοίνωση των 15 με… ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε αυτούς που θα πάνε προπονήσεις – «Θα εισακούσει την άποψη των 30 από τα 32 μέλη»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν το βράδυ της Κυριακής (03-05-2020) οι διοικήσεις των 15 από τις 16 ομάδες της Β΄ κατηγορίας.  Θυμίζουμε ότι σε αυτόν τον… συνασπισμό ομάδων δεν συμμετέχει ο Άρης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Επειδή παρατηρούμε πάλι κάποιους να συνεχίζουν το βιολί τους και να διατυμπανίζουν την επιστροφή τους στις προπονήσεις για χάρη εντυπωσιασμού, είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε.

Η Β κατηγορία δεν επηρεάζει με οποιοδήποτε τρόπο τη συνέχιση ή μη του Πρωταθλήματος Α κατηγορίας.

Οι 15 ομάδες Β κατηγορίας για τους λόγους που επανειλημμένως έχουν αναφέρει και αναλύσει, εμμένουν στην απόφαση να σταματήσει οριστικά και αμετάκλητα το πρωτάθλημα τους!!!

Η προσπάθεια Ο ένας (1) να επιβληθεί στους δεκαπέντε (15 ) είναι το λιγότερο αντιδημοκρατική!!!

Εμπιστευόμαστε τη Γ. Συνέλευση ότι θα εισακούσει την άποψη των 30 από τα 32 μέλη της Β και Γ κατηγορίας (ποσοστό 93%) και θα πράξει το αυτονόητο την άμεση διακοπή των πρωταθλημάτων των μικρότερων κατηγοριών.

ΕΚ Δ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 15»

Διαβάστε επίσης: 

«Επιστρέφουμε στις προπονήσεις… Βάζουμε γκολ και όχι αυτογκόλ…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

The post Κοινή ανακοίνωση των 15 με… ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε αυτούς που θα πάνε προπονήσεις – «Θα εισακούσει την άποψη των 30 από τα 32 μέλη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE