Σε γνωστή σειρά του εξωτερικού η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Σε γνωστή σειρά του εξωτερικού η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Στο τελευταίο επεισόδιο του 8ου κύκλου της σειράς “Homeland” εμφανίστηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ενσαρκώνοντας μία κατάσκοπο από την Ρωσία.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Αμερική με τον σύντροφό της κυνηγώντας μια διεθνή καριέρα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ευχαριστώντας παράλληλα και τους συντελεστές της σειράς για την ευκαιρία που της έδωσαν.

«Το φινάλε του Homeland με άφησε πραγματικά άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μεριά του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland», έγραψε στο instagram η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία εργάζεται πλέον με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Joanna Fyllidou.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.