Πιο δημοφιλής από τον Ερντογάν ο Τούρκος Υπουργός Υγείας σύμφωνα με δημοσκόπηση

Πιο δημοφιλής από τον Ερντογάν ο Τούρκος Υπουργός Υγείας σύμφωνα με δημοσκόπηση

Πιο δημοφιλή και από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν κατέδειξε τον Υπουργό Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, δημοσκόπηση της τουρκικής ερευνητικής εταιρείας Κονσένσους προκαλώντας έκπληξη. 

Η έρευνα η οποία διεξήχθη μεταξύ 9 Μαρτίου και 2 Απριλίου 2020 με τη συμμετοχή 1500 ατόμων σε 81 νομούς της Τουρκίας, κατέδειξε ως τον πλέον δημοφιλή ηγέτη τον Φαχρετίν Κοτζά με 48% ενώ ο Τούρκος Πρόεδρος ακολουθεί με 47,8%. Τρίτος είναι ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου με 43% και τέταρτος ο δήμαρχος Άγκυρας Μανσούρ Γιαβάς με 41,4%, και οι δύο προερχόμενοι από το Ρεπουπλικανικό Λαϊκό Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
Στην ίδια δημοσκόπηση ο Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού είναι ο πέμπτος πιο δημοφιλής ηγέτης με ποσοστό 38,7%. Σημειώνεται ότι στην δημοσκόπηση που είχε διεξαχθεί τον Φεβρουάριο του 2020 ο ΣουλεΪμάν Σοϊλού συγκέντρωνε ποσοστό 33,4%. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE