ThemaOnline – Vouli.TV: Έπιασε δουλειά ο Οδυσσέας για προσφορές και δημόσιο χρήμα –Δηλώσεις Νεοφύτου για κοπή ευκαλύπτου στο Λατσί -VIDEO

ThemaOnline – Vouli.TV: Έπιασε δουλειά ο Οδυσσέας για προσφορές και δημόσιο χρήμα –Δηλώσεις Νεοφύτου για κοπή ευκαλύπτου στο Λατσί -VIDEO

Έπιασε δουλειά ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης…

Όπως ανέφερε ο διευθυντής σύνταξης του ThemaOnline, Φάνης Μακρίδης, στην εκπομπή Εξ Αφορμής που παρουσιάζει ο Χάρης Θεραπής (διευθυντής Vouli.TV), η Ελεγκτική Υπηρεσία βάσει και εξαγγελίας της θέτει υπό το μικροσκόπιο υποθέσεις που έχουν να κάνουν με δημόσιο χρήμα εν μέσω πανδημίας.

Ήδη όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ζητήθηκαν από τον ΟΚΥπΥ λεπτομέρειες για τη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας που παραδίδεται την Παρασκευή (01/05) και κόστισε στον φορολογούμενο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Στην εκπομπή Εξ Αφορμής παρουσιάστηκε, αναλύθηκε και σχολιάστηκε η επικαιρότητα.

Μεταξύ άλλων παρουσιάσαμε δηλώσεις του κ. Νέστορα Νεοφύτου για την (παράνομη σύμφωνα με το Τμήμα Δασών) κοπή του ευκαλύπτου σε εστιατόριο στο Λατσί της Πόλεως Χρυσοχούς. Ο κ. Νεοφύτου δήλωσε στο συνάδελφο Γιώργο Τάττη ότι ο Δήμαρχος έλαβε την πρωτοβουλία…

Επιπλέον, η θεματολογία μας περιλάμβανε ανθρώπινες ιστορίες, ενώ δόθηκε εικόνα για το σκηνικό μετά τη δημοσιοποίηση του πλάνου για σταδιακή άρση περιοριστικών μέτρων.

Δείτε την εκπομπή:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE