Υπ.Παιδείας: Πρόσφερε 1.500 προστατευτικές μάσκες στο Ινστιτούτο Νευρολογίας

Υπ.Παιδείας: Πρόσφερε 1.500 προστατευτικές μάσκες στο Ινστιτούτο Νευρολογίας

Το Υπουργείο Παιδείας πρόσφερε 1.500 προστατευτικές μάσκες στο Ινστιτούτο Νευρολογίας.


Το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου αναφέρεται με ανακοίνωση στη δωρεά 1.500 προστατευτικών μασκών προς το Ινστιτούτο από το το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με πρωτοβουλία του Γραφείου Πολιτικής Άμυνας, Ασφάλειας και Υγείας του Υπουργείου.

Στην ανακοίνωση, προστίθεται ότι ο Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Λεωνίδας Φυλακτού σε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Παιδείας Μάριο Παναγίδη, αναφέρει ότι οι προστατευτικές μάσκες είναι πολύ χρήσιμες για το προσωπικό του Ινστιτούτου, ιδιαίτερα τώρα που θα αρχίσει η επανέναρξη των δραστηριοτήτων του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE