Ανεξάρτητες Συντεχνίες: Επιβάλλεται επανεκκίνηση της οικονομίας με σύνεση και συμμόρφωση

Ανεξάρτητες Συντεχνίες: Επιβάλλεται επανεκκίνηση της οικονομίας με σύνεση και συμμόρφωση

Η φετινή επέτειος της Εργατικής Πρωτομαγιάς, βρίσκει τους εργαζόμενους ανά το παγκόσμιο αλλά και όλον τον κόσμο γενικότερα, σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της απειλής του θανάσιμου ιού COVID19, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣ.

Προσθέτει παράλληλα πως επιβάλλονται η επανεκκίνηση της οικονομίας καθώς και η σύνεση και η συμμόρφωση όλων, ώστε να επιτύχουμε το γρηγορότερο την επιστροφή μας στην καθημερινότητα. "Επιβάλλεται η συλλογικότητα των κοινωνικών εταίρων, ούτως ώστε να παρθούν αποφάσεις χωρίς σκοπιμότητες, με στόχο να υπερπηδηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι", προσθέτει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στην Κύπρο μετά τον επαναδιορισμό της, θα γίνει σήμερα (24/05) δεκτή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 10.30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE