ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Μελέτη για προσθήκη νέων κατηγοριών στα sms για διευκόλυνση πολιτών και ελέγχου

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Μελέτη για προσθήκη νέων κατηγοριών στα sms για διευκόλυνση πολιτών και ελέγχου

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων χαλάρωσης μέσα απο το Διάγγελμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το βράδυ της Τετάρτης (29/4) όλα τα Υπουργεία έχουν ξεκινήσει τις μελέτες για εφαρμογή των νέων αυτών συνθηκών.

 

Επιμέλεια: Έλενα Τσιακούπη

Οπως ανακοίνωση και ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης , πρόκειται για μια δύσκολη φάση η οποία είναι και κρίσιμη ώστε να διατηρήσουμε τα επίπεδα των κρουσμάτων στα ικανοποιητικά πλαίσια και να μην γίνει μια ραγδαία αύξηση ώστε να μας πάρει βήματα πίσω.

Σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις που πρόκειται να γίνουν και κατα τις 11:00 απο τους Υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Υγείας σε διάσκεψη τύπου για διευκρινήσεις όσων ειπώθηκαν στο Διάγγελμα της Τετάρτης, μελετάται και το ενδεχόμενο απο το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής η ένταξη και άλλων κατηγορίων στην αποστολή sms για άδεια μετακίνησης.

Οπως ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών σε δηλώσεις του στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, "Νομίζω ότι μελετάται απο το Υφυπουργείο Καινοτομίας το ενδεχόμενο να υπάρχει προσθήκη στα θέματα των μηνυμάτων".

Η διατήρηση των sms ήταν μια απόφαση για να υπενθυμίζει στους πολίτες οτι πρέπει να διατηρήσουν την υπευθυνότητα στις μετακινήσεις τους και να γίνεται επίσης σωστός έλεγχος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top