ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Παράταση για τα έντυπα εργαζομένων

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Παράταση για τα έντυπα εργαζομένων

Μέχρι τις 20 Μαΐου παρατείνεται η χρήση εντύπων «Α» για μετακίνηση των εργαζομένων.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση της την Πέμπτη 30/04, η ισχύς/χρήση των εντύπων «Α» που αφορούν την διακίνηση των εργαζομένων από και προς την εργασία τους, παρατείνεται μέχρι και τις 20 Μαΐου, συμπεριλαμβανομένης. 

Σημειώνεται ότι, τα μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, θα συνεχίσουν τη διενέργεια των ελέγχων που αφορούν την εφαρμογή των διαταγμάτων για προστασία από τον κορωνοιό.

Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της σημειώνει πως συνεχίζει να επιτελεί το καθήκον της που δεν είναι άλλο από την τήρηση του Νόμου της Τάξης καθώς και η ασφάλεια του κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.