ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Παράταση για τα έντυπα εργαζομένων

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Παράταση για τα έντυπα εργαζομένων

Μέχρι τις 20 Μαΐου παρατείνεται η χρήση εντύπων «Α» για μετακίνηση των εργαζομένων.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση της την Πέμπτη 30/04, η ισχύς/χρήση των εντύπων «Α» που αφορούν την διακίνηση των εργαζομένων από και προς την εργασία τους, παρατείνεται μέχρι και τις 20 Μαΐου, συμπεριλαμβανομένης. 

Σημειώνεται ότι, τα μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, θα συνεχίσουν τη διενέργεια των ελέγχων που αφορούν την εφαρμογή των διαταγμάτων για προστασία από τον κορωνοιό.

Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της σημειώνει πως συνεχίζει να επιτελεί το καθήκον της που δεν είναι άλλο από την τήρηση του Νόμου της Τάξης καθώς και η ασφάλεια του κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE