ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Οριστικοποιήθκαν οι αποφάσεις - Εν αναμονή του διαγγέλματος

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Οριστικοποιήθκαν οι αποφάσεις - Εν αναμονή του διαγγέλματος

Κάτι λιγότερο από 2,5 ώρες διήρκεσε η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, κατά την οποία οριστικοποιήθηκαν οι αποφάσεις για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Τις αποφάσεις θα ανακοινώσει το βράδυ της Τετάρτης (29/04) ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, με διάγγελμα που θα απευθύνει στις 8.30μμ στον κυπριακό λαό, όπως γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE