ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας ασθενής θετικός και ένας με ύποπτα συμπτώματα στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας ασθενής θετικός και ένας με ύποπτα συμπτώματα στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού

Δυο ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι την Τετάρτη 29/04, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ένας ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, μέχρι το μεσημέρι νοσηλεύονταν, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού, 19 άνθρωποι με ύποπτα συμπτώματα COVID-19, καθώς και ένα πρόσωπο που έχει προσβληθεί από τον ιό και για το οποίο γίνονται διαδικασίες επανελέγχου.
 
Στην ΜΕΘ του 1ου ορόφου συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ένας ασθενής με κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα.
 
Μέχρι το μεσημέρι δεν υπήρξε οποιαδήποτε ενημέρωση σε σχέση με τα πρόσωπα που προσήλθαν για εξέταση στο ΤΑΕΠ του δημόσιου νοσηλευτηρίου Λεμεσού ή στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE