Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος Κύπρου-Γαλλίας, μεταξύ άλλων για τις παράνομες τουρκικές γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, τον συντονισμό για την πανδημία του κορωνοϊού, το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ και την ατζέντα της Ένωσης, περιλαμβανομένου και του Brexit.
«Όντως μια σημαντική ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών για COVID19, για να συζητηθούν οι προτεραιότητες της ΕΕ και να επαναβεβαιωθεί η υποστήριξη της Γαλλίας στην κυριαρχία της Κύπρου» έγραψε σε δική της ανάρτηση στο twitter η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο Isabelle Dumont.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις