ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον σταμάτησαν για έλεγχο μετακινήσεων και βρέθηκαν σπίτι του για... παράνομες ουσίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον σταμάτησαν για έλεγχο μετακινήσεων και βρέθηκαν σπίτι του για... παράνομες ουσίες

Συνελήφθη χθες Δευτέρα (27/04) για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 53χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

 Γύρω στις 6μ.μ. το απόγευμα της Δευτέρας (27/04), μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο, το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 53χρονος, σε δρόμο της Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας, στην οποία υπήρχαν ίχνη μεθαμφεταμίνης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου, καθώς και ποσότητα άσπρης σκόνης, πιθανόν ναρκωτικής ουσίας, βάρους 25 γραμμαρίων περίπου.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE