ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Μειωμένες πάλι οι καταγγελίες για παραβιάσεις μετακινήσεων - 2 καταγγελίες σε υποστατικά

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Μειωμένες πάλι οι καταγγελίες για παραβιάσεις μετακινήσεων - 2 καταγγελίες σε υποστατικά

Σε 3.763 ελέγχους σε πεζούς και οχήματα προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 12ωρο, και έγιναν 69 καταγγελίες, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας, για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, από τις 18:00 χθες Δευτέρα (27/04) μέχρι τις 06:00 σήμερα Τρίτη (28/04) έγιναν και 858 έλεγχοι για υποστατικά και έγιναν δύο καταγγελίες στη Λεμεσό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.