Επιμένει για Φλορεντίνο

Επιμένει για Φλορεντίνο

 

Ο 20χρονος ήταν από πέρυσι στόχος της Μίλαν αλλά τα 120 εκ. ευρώ της ρήτρας του ήταν το εμπόδιο που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει η Μίλαν. Όμως ο Φλορεντίνο δεν είχε τον χρόνο που θα ήθελε φέτος και έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Η Μπενφίκα δεν σκέφτεται τον δανεισμό, με την Μίλαν να ετοιμάζει μία καλή οικονομικά πρόταση κοντά στα 50 εκ. ευρώ αλλά και έναν παίκτη ως αντάλλαγμα, ελπίζοντας να πείσει τους Πορτογάλους.

Πηγή: Sdna.gr

The post Επιμένει για Φλορεντίνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE