Χαμός: Έτοιμος να αποχωρήσει ο Ομπαμεγιάνγκ!

Χαμός: Έτοιμος να αποχωρήσει ο Ομπαμεγιάνγκ!

 

Η ομάδα του Λονδίνου ήταν εδώ και αρκετό καιρό σε επαφές με τον Γκαμπονέζο επιθετικό, ο οποίος αρκετές φορές είχε δείξει δυσαρεστημένος και έτοιμος για να αποχωρήσει. Γι’ αυτό και αρκετές ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον, όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και πρόσφατα η Ίντερ.

Η βασική διαφωνία των δύο πλευρών είχε να κάνει με τον Ομπαμεγιάνγκ να ζητάει αύξηση στις 200.000 λίρες την εβδομάδα που λαμβάνει αυτή την στιγμή. Όμως η Άρσεναλ δεν ήταν διατεθειμένη να την προσφέρει, την στιγμή που προσπαθεί να…ξεφορτωθεί το συμβόλαιο 350.000 λιρών την εβδομάδα του Οζίλ.

Έτσι αποφάσισε να σταματήσει τις επαφές και για να μην την… πατήσει όπως με τον Ράμσει που έφυγε ελεύθερος, είναι διατεθειμένη να δεχθεί προτάσεις για την παραχώρηση του επιθετικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ίντερ δείχνει πιο… ζεστή, ειδικά στην περίπτωση αποχώρησης του Λαουτάρο Μαρτίνες.

The post Χαμός: Έτοιμος να αποχωρήσει ο Ομπαμεγιάνγκ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE