ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 2.805 οι νεκροί - Σημαντική μείωση κρουσμάτων

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 2.805 οι νεκροί - Σημαντική μείωση κρουσμάτων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τούρκου υπουργού Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, 99 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον νέο κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο (Κυριακή 26/04) με το σύνολο των θανάτων να έχει φτάσει τις 2.805. Τα σημερινά στοιχεία σχετικά με τους θανάτους δείχνουν κάμψη ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν 2.357.

Σύμφωνα με τον τούρκο υπουργό η σημερινή ημέρα είχε τον μικρότερο αριθμό κρουσμάτων εδώ και 20 ημέρες, με 2.357. Το σύνολο από την αρχή της κρίσης ανέρχεται στα 110.130.

Επίσης ο Κοτζά ανακοίνωσε ότι 3.500 ασθενείς ανέρρωσαν το τελευταίο 24ωρο και για άλλη μια ημέρα μειώθηκε ο αριθμός των ασθενών στην εντατική.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE