ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Είναι «ΑΡΡΩΣΤΟΙ» οπαδοί και ζητάνε επιστροφή στην κερκίδα – Χαρακτηριστική και… τρελή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Είναι «ΑΡΡΩΣΤΟΙ» οπαδοί και ζητάνε επιστροφή στην κερκίδα – Χαρακτηριστική και… τρελή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύο φανατικοί οπαδοί της ΑΕΛ, οι Κωνσταντίνος Πηλακούρης και Στέφανος Στεφάνου (ειδικά ο πρώτος σπάνια χάνει ματς), έχουν βαρεθεί την καραντίνα όπως όλοι μας άλλωστε και τους λείπουν πάρα πολλά απλά πράγματα που κάναμε όλοι στην καθημερινότητα μας προ κορωνοϊού.

Περισσότερο απ΄ όλα όμως τους λείπει η μεγάλη τους αγάπη η ΑΕΛ και η πιο κάτω φωτογραφία είναι το… αποδεικτικό στοιχείο για το πόσο πολύ περιμένουν να υπάρξει ξανά ποδοσφαιρική δράση στον τόπο μας, για να μπορέσουν κι αυτοί να επιστρέψουν στη θέση τους, στην κερκίδα!

The post ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Είναι «ΑΡΡΩΣΤΟΙ» οπαδοί και ζητάνε επιστροφή στην κερκίδα – Χαρακτηριστική και… τρελή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει σαφές στην Άγκυρα ότι «οι ευρωτουρκικές σχέσεις μπορούν να εξεταστούν μέσα από μια θετική προσέγγιση μόνο μέσα από εξελίξεις στο Κυπριακό» τονίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».