ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κετσπάγια που αφορά όλους στο ποδόσφαιρο – «Βρήκαμε την ευκαιρία… Τέτοιους έχουμε…» – Τι είπε για αύξηση ομάδων

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κετσπάγια που αφορά όλους στο ποδόσφαιρο – «Βρήκαμε την ευκαιρία… Τέτοιους έχουμε…» – Τι είπε για αύξηση ομάδων

Στις δηλώσεις που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (24-04-2020) στον Super Sport FM ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, αναφέρθηκε στα όσα λέγονται από αξιωματούχους της ΚΟΠ και όχι μόνο σχετικά για το τι θα γίνει με τις διοργανώσεις της τρέχουσας σεζόν. 

«Βρήκαμε την ευκαιρία, να τους ξεφορτωθούμε όλους και όλα. Να διώξουμε όλους τους ποδοσφαιριστές, να μην τους πληρώσουμε τίποτα και να διακοπούν όλα. Αν είναι δυνατόν τέτοιους ανθρώπους έχουμε στην Κύπρο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο, δεν έχουν ασχοληθεί και νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι όπως τις άλλες επιχειρήσεις» τόνισε ο Γεωργιανός κόουτς.

Ερωτηθείς για το θέμα αύξησης ομάδων Α΄ κατηγορίας υπογράμμισε «Η καλύτερη λύση είναι το πρωτάθλημα με 10 ομάδες. Και με 12 ομάδες, είδαμε πως είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι 4 ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Πρέπει όμως και εσείς ως δημοσιογράφοι, να λέτε και εσείς την άποψή σας. Όχι να ακούτε τη γνώμη κάποιου που να λέει για 14-16 ομάδες και να αποδέχεστε αυτή την άποψη. Εγώ ξέρω τι είναι καλύτερο για το ποδόσφαιρο σε αυτό τον τόπο. Ξέρω ότι κάποιοι θέλουν την αύξηση των ομάδων. Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρόνια και ξέρω ποιο είναι το καλύτερο. Κάποιοι άλλοι είναι άσχετοι από ποδόσφαιρο, ενώ εγώ είμαι άσχετος σε άλλα πράγματα. Ξέρω πολύ καλύτερα από κάποιους άλλους τι πρέπει να γίνει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Κάποιοι λένε ότι τα ξέρουν όλα και θέλουν περισσότερες ομάδες».

Διαβάστε επίσης: 

Απάντησε με έντονο ύφος στον Χάρη Λοϊζίδη ο Τιμούρ Κετσπάγια για τις σκέψεις για το πρωτάθλημα – «Να πάει ο ΑΠΟΕΛ;»

The post ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κετσπάγια που αφορά όλους στο ποδόσφαιρο – «Βρήκαμε την ευκαιρία… Τέτοιους έχουμε…» – Τι είπε για αύξηση ομάδων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου – Δείτε φωτογραφία

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Euro

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση



Στιούαρτ: Eξέφρασε στον Τατάρ ανησυχία για στρατιωτικοποίηση νεκρής ζώνης

Στιούαρτ: Eξέφρασε στον Τατάρ ανησυχία για στρατιωτικοποίηση νεκρής ζώνης

Την ανησυχία του για τη στρατιωτικοποίηση της νεκρής ζώνης «που προχωρά με ανησυχητικό ρυθμό και από τις δύο πλευρές», εξέφρασε και στον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του οΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top