ΣΥΜΦΩΝΕΙ και σε κάτι ο Τιμούρ Κετσπάγια με όλα αυτά που λέγονται για πρωταθλήματα – «Και ρωτώ, ποιος φταίει σε αυτό;»

ΣΥΜΦΩΝΕΙ και σε κάτι ο Τιμούρ Κετσπάγια με όλα αυτά που λέγονται για πρωταθλήματα – «Και ρωτώ, ποιος φταίει σε αυτό;»

Στις δηλώσεις που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (24-04-2020) στον Super Sport FM ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, εξέφρασε την άποψη του και για το τι πρόκειται να γίνει για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.

«Μόνο σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω μέσα σε όλα αυτά που λέγονται. Για τη διακοπή στην Β’ κατηγορία. Για αυτούς, αν αρχίσει το πρωτάθλημα, θα είναι καταστροφή. Είναι σωστό να παίξουν στο γήπεδο, κάποιοι θέλουν όμως θα μπορούν; Δεν υπάρχουν γήπεδα και εγκαταστάσεις, και για αυτό δεν φταίνε αυτοί. Και ρωτώ, ποιος φταίει σε αυτό; Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να τα διακόψουμε όλα τα πρωταθλήματα. Κάποιοι πήραν την απόφαση να διώξουν όλους τους ποδοσφαιριστές και να μην πληρώσουν τίποτα. Είναι σοβαροί αυτοί; Αλήθεια; Και του χρόνου όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα τους θέλουν πίσω απλήρωτους 4-5-6 μήνες;».

Διαβάστε επίσης: 

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κετσπάγια που αφορά όλους στο ποδόσφαιρο – «Βρήκαμε την ευκαιρία… Τέτοιους έχουμε…» – Τι είπε για αύξηση ομάδων

Απάντησε με έντονο ύφος στον Χάρη Λοϊζίδη ο Τιμούρ Κετσπάγια για τις σκέψεις για το πρωτάθλημα – «Να πάει ο ΑΠΟΕΛ;»

The post ΣΥΜΦΩΝΕΙ και σε κάτι ο Τιμούρ Κετσπάγια με όλα αυτά που λέγονται για πρωταθλήματα – «Και ρωτώ, ποιος φταίει σε αυτό;» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.