ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο σκαμνί Δικαστηρίου οι «εγκληματίες» πιστοί που βρέθηκαν στο Μοναστήρι Αγ. Γεωργίου- Εντοπίστηκαν από τις πινακίδες των οχημάτων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο σκαμνί Δικαστηρίου οι «εγκληματίες» πιστοί που βρέθηκαν στο Μοναστήρι Αγ. Γεωργίου- Εντοπίστηκαν από τις πινακίδες των οχημάτων

Τι και αν οι πιστοί «φυγαδεύτηκαν από πόρτες και παράθυρα» και μέσα από αγροτικό δρόμο κατάφεραν (προ στιγμής) να γλυτώσουν το εξώδικο η Αστυνομία κατόρθωσε να φτάσει στα ίχνη τους.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες έξω από τη Μονή, όπου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία εντοπίστηκαν 16 σταθμευμένα οχήματα, τα οποία προφανώς δεν ανήκουν στους Μοναχούς και από τις πινακίδες εγγραφής η Αστυνομία βρήκε τους ιδιοκτήτες.

Αυτοί κλήθηκαν να περάσουν από Αστυνομικό σταθμό, όπου δεν καταγγέλθηκαν εξωδίκως, ωστόσο κατηγορήθηκαν και θα κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Πρόκειται όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για 14 πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί.

Την είδηση σχολίασαν και στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» με την παρουσιάστρια Σταυριανή Κωνσταντίνου να τονίζει ότι έχει χαθεί το μέτρο κάνοντας λόγο για «εξιχνίαση στυγερού εγκλήματος», ενώ και η ανταποκρίτρια του σταθμού στη Λεμεσό, Μαρία Κωνσταντίνου τόνισε ότι πρόκειται για πολύ ευαίσθητα ζητήματα, ενώ όπως τόνισε και η ίδια ένιωσε την ανάγκη ακούγοντας τις ψαλμωδίες να πάει και να ανάψει ένα κερί, καθώς το στούντιο γειτνιάζει με ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE