ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε… χαραμάδα δεν αφήνουν για Ζαχίντ – Τι θα πράξει ο Τσάβι Ρόκα

Ούτε… χαραμάδα δεν αφήνουν για Ζαχίντ – Τι θα πράξει ο Τσάβι Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα θα αρχίσει από τα βασικά κενά του ρόστερ του Τριφυλλιού και μετά θα συμπληρώσει τις εναλλακτικές.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Τσάβι Ρόκα αρχίζει από την ενδεκάδα. Ο Καταλανός θα κατευθύνει το μεγαλύτερο μέρος των διαθέσιμων πόρων για την κάλυψη συμπλήρωση των βασικών κενών ή για την αναπλήρωση όσων προκύψουν στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ειδικά μετά την αναπροσαρμογή του μπάτζετ λόγω της ύφεσης στην οικονομία, ο Ρόκα θα ενεργήσει με σκοπό να εντοπίσει πρώτα τους ενδεκαδάτους και μετά να συμπληρώσει με τις εναλλακτικές.

Καταρχάς, ο δανεισμός του Γκίας Ζαχίντ δύσκολα θα επεκταθεί, αφού ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να τον πουλήσει και ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να τον αγοράσει. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός θα αναπληρωθεί εκ των έσω με τον Γιάννη Μπουζούκη και τον Γιασίν Αγιούμπ και δεν προβλέπεται άλλος επιτελικός χαφ. Αντιστοίχως, ο Φεντερίκο Μακέντα θα τοποθετηθεί στη… βιτρίνα και ο αντικαταστάτης του στη γραμμή κρούσης θα είναι ο Καρλίτος.

Περαιτέρω, τον Ιούνιο μένουν ελεύθεροι οι Χρήστος Δώνης, Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον. Οι τρεις ποδοσφαιριστές συζητούν με τον Τσάβι Ρόκα για την ανανέωση των συμβολαίων τους και ο Καταλανός θέλει να τους κρατήσει στο «Καλαφάτης». Διότι η ομοιογένεια είναι ένα «όπλο» για τον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να το χάσει.

Ωστόσο, όποιος φύγει, θα αποκτηθεί στη θέση του άλλος ποδοσφαιριστής για να τον καλύψει. Το ίδιο θα ισχύσει σε ενδεχόμενη πώληση άλλου ενδεκαδάτου, εκτός από το κέντρο της άμυνας που είναι… ασφυκτικά γεμάτο.

Με βάση τον σχεδιασμό, είναι αναγκαία η μεταγραφή ενός ακραίου επιθετικού για το αρχικό σχήμα. Κατά προτίμηση έναν δεξιό εξτρέμ, αφού από αριστερά παίζει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης (για τον οποίο ηχούν οι… σειρήνες της Στουτγάρδης αρκετά σοβαρά). Για τον συγκεκριμένο μεσοεπιθετικό θα δοθεί το μεγαλύτερο συμβόλαιο του καλοκαιριού, αφού θεωρείται σημαντικό για να ανέβει ο ποιοτικός δείκτης της ομάδας.

Πηγή: to10.gr

The post Ούτε… χαραμάδα δεν αφήνουν για Ζαχίντ – Τι θα πράξει ο Τσάβι Ρόκα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top