ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κρούσμα σε υπεραγορά εμπορικού κέντρου- Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κρούσμα σε υπεραγορά εμπορικού κέντρου- Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Ανακοίνωση για τις επιχειρήσεις και/ή στο δημόσιο και/ή ευρύτερο δημόσιο τομέα και/ή στις Ανεξάρτητες Υπηρεσίες και/ή στις Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα κορωνοïού (COVID-19)

Βάσει του Διατάγματος που θα αναφέρεται ως το περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για την παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα (Αρ.16) του 2020, σε οποιαδήποτε επιχείρηση και/ή στο δημόσιο και/ή ευρύτερο δημόσιο τομέα και/ή στις Ανεξάρτητες Υπηρεσίες και/ή στις Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εντοπιστεί κρούσμα μόλυνσης από τον κορωνοϊό (COVID-19), εντός 24 ωρών, για σκοπούς δημόσιας υγείας, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει, στη βάση ενημέρωσης από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, τις σχετικές λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το όνομα και τη διεύθυνση της επιχείρησης και/ή της υπηρεσίας του δημόσιου και/ή ευρύτερου δημόσιου τομέα και/ή της Ανεξάρτητης Υπηρεσίας και/ή της Αρχής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Υγείας, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό για τα ακόλουθα:

Από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον ιό SARS-CoV-2 που λήφθηκαν στις 21/04/2020, εντοπίστηκε θετικό κρούσμα στο πιο κάτω υποστατικό:

- Υπεραγορά Σκλαβενίτης, υποκατάστημα Mall of Engomi

Η διεύθυνση της επιχείρησης ενημερώθηκε για τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού στο υποστατικό της και έχει προβεί στις ενδεικνυόμενες ενέργειες σύμφωνα με τα Διατάγματα και τις οδηγίες των Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, και, ως εκ τούτου, δόθηκε έγκριση για επαναλειτουργία.

**Φωτογραφία Αρχέιου

Από ΓΤΠ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Σε αναμονή της γνωμάτευσης της Νομικής Υπηρεσίας παραμένει η Αστυνομία για την υπόθεση του crowdfunding του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, δύο εβδομάδες μετά τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω δημόσιας έκκλησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE