ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παραμένουν τρεις διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παραμένουν τρεις διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Λεμεσού

Συνολικά τέσσερα άτομα με κορωνοϊό και 22 με ύποπτα συμπτώματα, συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο ΓΝ Νοσοκομείο Λεμεσού, τρία εκ των οποίων διασωληνωμένα.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι τρεις ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ στον 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού νοσηλεύονται σήμερα 22 ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα, ως επίσης και ένας ασθενής που προσβλήθηκε από COVID-19.
 
Εξάλλου, από τις επτά χθες βράδυ μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκαν πέντε άτομα στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν εισαγωγή, ενώ το Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας επισκέφτηκαν τρία άτομα, τα οποία κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν εισαγωγή.
 
Υπενθυμίζεται πως οι δειγματοληψίες στο προσωπικό του ΟΚΥπΥ στη Λεμεσό συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των ημερών.

Σημειώνεται ότι οι αριθμοί των περιστατικών δεν αφορούν πάντα τα ίδια πρόσωπα, καθώς καθημερινά ασθενείς λαμβάνουν εξιτήριο ή γίνονται εισαγωγή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE