ΠΡΟΣΟΧΗ: 26χρονος ακόμη απουσιάζει από την οικία του από 28 Φεβρουαρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: 26χρονος ακόμη απουσιάζει από την οικία του από 28 Φεβρουαρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία του στην Λεμεσό, από τις 28 Φεβρουαρίου, 2020, ο Ιάκωβος Κουμή, 26 χρόνων και η Αστυνομία δίνει εκ νέου στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 26χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE