ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν σε σπίτι 30χρονης και διαπίστωσαν παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενων φαρμάκων

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν σε σπίτι 30χρονης και διαπίστωσαν παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενων φαρμάκων

Υπό κράτηση τέθηκε γυναίκα, ηλικίας 30 ετών, για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β .

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες Πέμπτη (16/04) στις 12:40 με 13:45 έγινε έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε κατοικία 30χρονης αλλοδαπής που διαμένει στη Χλώρακα της Πάφου.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν, η μία 11,5 γραμμάρια μεταμφεταμίνης και η δεύτερη 3 γραμμάρια κάνναβης.

Η 30χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση .

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η 30χρονη να έχει αποκρύψει και άλλες ποσότητες ναρκωτικών σε άλλο σημείο και χώρο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΚ ( Κλιμάκιο Πάφου) .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.