ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξώδικα και πάλι σε πιστούς - Σε επιφυλακή η Αστυνομία ενόψει Ανάστασης

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξώδικα και πάλι σε πιστούς - Σε επιφυλακή η Αστυνομία ενόψει Ανάστασης

Η Αστυνομία εισέβαλλε σε Εκκλησία της Λάρνακας κατά τη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης (16/04) και βρήκε 10 πιστούς να εκκλησιάζονται. 

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, μέσα σε 12 ώρες έγιναν συνολικά 5233 έλεγχοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες Μεγάλη Πέμπτη (16/04) βράδυ λήφθηκε πληροφορία ότι σε εκκλησία στο Αβδελλερό, της επαρχίας Λάρνακας, υπήρχαν πιστοί.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου μετέβησαν στην εκκλησία, όπου εντόπισαν εκτός του ιερέα και άλλα εννέα πρόσωπα.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου, τις επόμενες μέρες οι έλεγχοι τις Αστυνομίας θα είναι εντατικοί για την τήρηση των μέτρων, ενώ θα επιστρατευτούν ελικόπτερα και drones όπου κριθεί αναγκαίο.

Η Αστυνομία, όπως πρόσθεσε, θα επιτηρεί και τις περιοχές τόσο σε σχέση με λαμπρατζιές όσο και για το ενδεχόμενο πιστοί να προσέλθουν για να παραλάβουν το Άγιο Φως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE