ToThemaOnline – Vouli.TV: Η παράλειψη να μας ενημερώσουν ότι το 60% ΔΕΝ είναι με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα -VIDEO

ToThemaOnline – Vouli.TV: Η παράλειψη να μας ενημερώσουν ότι το 60% ΔΕΝ είναι με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα -VIDEO

Η επικαιρότητα υπό το πρίσμα του ThemaOnline προβάλλεται στο Vouli.TV.

Ο διευθυντής σύνταξης της ιστοσελίδας μας Φάνης Μακρίδης, στην εκπομπή «εξ Αφορμής» του Vouli.TV, με οικοδεσπότη τον Χάρη Θεραπή, σχολίασε το γεγονός ότι ο κόσμος περίμενε πολύ υψηλότερα επιδόματα από την κυβέρνηση, στο πλαίσιο του σχεδίου για «μερική αναστολή εργασιών».

Αφού πρώτα εξήγησε τον λόγο που γίνεται αυτό, επέκρινε την κυβέρνηση που δεν ξεκαθάρισε από την αρχή ότι το 60% θα ήταν με βάση δεδομένα προ διετίας.

Επιπλέον, παρουσίασε τα δεδομένα με τις δημόσιες συγκοινωνίες για την πόλη της Λάρνακας και μετέφερε πληροφορίες περί κινδύνου να επιβαρυνθεί το κράτος και ο φορολογούμενος με 88 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον.

Το τηλεοπτικό μας ραντεβού είναι καθημερινά στις 16:00.

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας χρησιμοποιώντας τον χώρο των σχολίων κάτω από την ανάρτηση του Vouli.TV στο facebook, με μήνυμα στο inbox ή με μήνυμα SMS στο τηλ. της εκπομπής 96 898949.

Ζωντανά, Αποκλειστικά και σε Ανοικτή ζώνη από την τηλεόραση του Vouli.TV, στο Youtube και το Facebook.

Δείτε την ενημέρωση από το ThemaOnline:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE