ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χρειάζονται περισσότερα τεστ και προγραμματισμός, δηλώνει ο Ερχιουρμάν

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χρειάζονται περισσότερα τεστ και προγραμματισμός, δηλώνει ο Ερχιουρμάν

Την ανάγκη να γίνουν περισσότερα τεστ και με προγραμματισμό, ανέφερε ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν επικαλούμενος το ότι δεν έγινε γνωστή η πηγή των δύο κρουσμάτων στο Τρίκωμο.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ που μεταδίδεται από τα τ/κ ΜΜΕ, ο κ. Ερχιουρμάν σημείωσε ότι το γεγονός πως δεν γνωρίζουν από κόλλησαν τον ιό τα κρούσματα στο Τρίκωμο δείχνει πως ο πραγματικός αριθμός όσων φέρουν τον ιό, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουν.


Σημείωσε ότι πρέπει να γίνει με προγραμματισμένο τρόπο δειγματοληψία, αρχίζοντας από τους ανθρώπους που αυτή την εποχή εργάζονται, λέγοντας ότι «δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να εξακριβώσουμε ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων και των επαφών τους».

Αλλιώς δεν γίνεται να προχωρήσουμε ορθά στην επαναλειτουργία (άρση των περιοριστικών μέτρων), κατέληξε ο κ. Ερχιουρμάν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.