ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Ανακοίνωσε τoν θάνατο Έλληνα επιστήμονα τoυ Ευρ.Συμβ.Έρευνας απο κορωνοϊο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Ανακοίνωσε τoν θάνατο Έλληνα επιστήμονα τoυ Ευρ.Συμβ.Έρευνας απο κορωνοϊο

Toν θάνατο Έλληνα επιστήμονα μέλους τoυ Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ΕΣΕ - ERC), ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος αναφέρει: "με εξαιρετική θλίψη ανακοινώνω τον θάνατο χθες βράδυ, ενός αφοσιωμένου μέλους της Κομισιόν, που νόσησε με COVID-19".

"Παραθέτω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και οι σκέψεις μου είναι επίσης με τους συναδέλφους του από το ERCEA και την ευρύτερη Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας", προσθέτει.

Πρόκειται για τον διακεκριμένο επιστήμονα και ερευνητή Θεόδωρο Παπάζολου, 57 ετών, ο οποίος κατέληξε σε νοσοκομείο των Βρυξελλών μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο Θ. Παπάζογλου υπήρξε επικεφαλής στο Τμήμα Υποστήριξης του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης ο Τραμπ

Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης ο Τραμπ

Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, απέστειλε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για να συμμετέχει η Κύπρος στο "Συμβούλιο Ειρήνης" για τη Γάζα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE