Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό
Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

Ένα από τα παιχνίδια που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες όσων το έζησαν από κοντά αλλά και όσων είδαν αργότερα τα στιγμιότυπα είναι το ΑΕΠ-Ανόρθωση. Ένας αγώνας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής την σεζόν 2004-05.
Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με τι έγινε από το 89ο λεπτό και έπειτα και ενώ η Παφιακή ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο Φρούσος με κεφαλιά έδωσε το έναυσμα για μια απίστευτη ανατροπή που θα ακολουθούσε.
Δύο λεπτά μετά το τέρμα του Ελλαδίτη φορ, ο Τσαλάντζε στο 91ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τον Βόουτερ με σουτ μέσα από την περιοχή στο 97ο λεπτό να σφραγίζει μια σπουδαία ανατροπή για την ομάδα μας, η οποία μάλιστα πανηγυρίστηκε αρκετά έντονα λόγω και του τρόπου με τον οποίο ήρθε.
Απολαύστε ελεύθερα”.
