Η ΜΑΤΣΑΡΑ Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ με χατ-τρικ του Νεοφύτου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΜΑΤΣΑΡΑ Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ με χατ-τρικ του Νεοφύτου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 4-3 που σημειώθηκε στις 12/04/2003 θυμήθηκε το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

“Σαν σήμερα (12/04) τη σεζόν 2002-03, η ομάδα μας αγωνιζόταν με το ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, επικρατώντας με 4-3, με τον Μάριο Νεοφύτου να πετυχαίνει χατ-τρικ ενώ ένα τέρμα πέτυχε και ο Πέλιτς.

Ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα μας να βρίσκεται πάντα μπροστά στο σκορ και τους γαλαζοκιτρίνους να βρίσκουν τον τρόπο να ισοφαρίζουν.

Μέχρι την στιγμή που έγινε το 4-3 από τον Νεοφύτου, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και χάρισε ουσιαστικά την νίκη στην ομάδα μας.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Τη σεζόν αυτή, η ομάδα μας τερμάτισε στην 2η θέση, έχοντας μαζέψει 59 βαθμούς (1 μόλις βαθμό πίσω από την 1η Ομόνοια) σε σύνολο 26 αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα πέτυχε 19 νίκες, 2 παιχνίδια τελείωσαν ισόπαλα ενώ σε 5 αγώνες δέχτηκε την ήττα.

*Αξίζει να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη χρονιά η ομάδα μας κατέκτησε το Κύπελλο ενώ ο Μάριος Νεοφύτου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 33 τέρματα”.

The post Η ΜΑΤΣΑΡΑ Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ με χατ-τρικ του Νεοφύτου! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE