Τι έγινε στην τηλεδιάσκεψη προέδρων των ομάδων με Κούμα – Μέχρι πότε συνέστησε υπομονή ο πρόεδρος της ΚΟΠ

Τι έγινε στην τηλεδιάσκεψη προέδρων των ομάδων με Κούμα – Μέχρι πότε συνέστησε υπομονή ο πρόεδρος της ΚΟΠ

Το απόγευμα της Παρασκευής (10-04-2020), όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, υπήρχε η τηλεδιάσκεψη του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, μαζί με τους προέδρους των ομάδων της Β΄ κατηγορίας.

Τα θέματα που απασχόλησαν ήταν όλα αυτά που… «καίνε» τις ομάδες της Β΄ κατηγορίας, τι θα γίνει με τις αγωνιστικές που εκκρεμούν για το πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν και για τους μισθούς των παικτών.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, άφησε να νοηθεί στους προέδρους των ομάδων, ότι θα πρέπει να υπάρξει υπομονή από όλους μέχρι και τις 23 Απριλίου, οπόταν αναμένεται μέχρι τότε να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις από μέρους της ομοσπονδίας, μετά που θα έχει και τις επαφές με τον ΠΑΣΠ.

 

The post Τι έγινε στην τηλεδιάσκεψη προέδρων των ομάδων με Κούμα – Μέχρι πότε συνέστησε υπομονή ο πρόεδρος της ΚΟΠ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.