Γνωρίζει για ΑΕΚ ο Σα

Γνωρίζει για ΑΕΚ ο Σα

Ζεστός στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών για την απόκτηση του είναι ο πρώην επιθετικός της ΑΕΛ Ορλάντο Σα.

Το όνομα του Πορτογάλου είναι πλάι πλάι με αυτό του Ραφίκ Τζιμπούρ όσον αφορά την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ. 

 Σύμφωνα με την ελληνική Sportday ο Σα τόνισε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ωστόσο δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερο, την ώρα μάλιστα που τα οπαδικά μέσα του Δικεφάλου κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση στη Λέγκια για την απόκτηση του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο ίδιος ο παίκτης από την πλευρά του είπε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE