Επένδυση στο μέλλον με Κέζο η Νέα Σαλαμίνα

Επένδυση στο μέλλον με Κέζο η Νέα Σαλαμίνα

Στην απόκτηση του 19χρονου Φώτη Κέζου προχώρησε η Νέα Σαλαμόνα ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο νεαρός μέσος είναι γιος του πρώην γυμναστή του Απόλλωνα και της ΑΕΚ Αθηνών Αντώνη Κέζου και μετά το πέρασμα του από τα ελληνικά γήπεδα επέστρεψε στη Κύπρο. 

Να θυμίσουμε ότι ο Κέζος πέρασε από τα τμήματα υποδομών της Ένωσης ενώ ακολούθησε και την πρώτη ομάδα στα γήπεδα της Γ΄Εθνικής. Στη συνέχεια αποτέλεσε παρελθόν αφού ο Τραϊανός Δέλλας σχεδίασε την ΑΕΚ της Β΄Εθνικής χωρίς αυτόν.  

Με την επιστροφή του στη Μεγαλόνησο ο Κέζος έψαξε για νέα ποδοσφαιρική στέγη την οποία βρήκε στο Αμμόχωστος θέλοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE