Μέχρι το τέλος του 2020 οι αγώνες της Εθνικής Φούτσαλ με το Ισραήλ

Μέχρι το τέλος του 2020 οι αγώνες της Εθνικής Φούτσαλ με το Ισραήλ

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

“Η αναβολή των αγώνων από την UEFA σε Εθνικό επίπεδο διαφοροποίησε και το σχεδιασμό με τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Futsal στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες για τη φάση των play-off του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal αρχικά είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 11 και 15 Απριλίου και όπως είναι γνωστό αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19.

Σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό της UEFA, οι δύο αγώνες μας με το Ισραήλ θα διεξαχθούν μεταξύ Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί εκτός έδρας και ο επαναληπτικός στην Κύπρου.

Η ομάδα που θα εξασφαλίσει το εισιτήριο πρόκρισης, θα λάβει μέρος στους ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal της UEFA που θα γίνουν το 2021.

Η Κύπρος προκρίθηκε στα play-off της διοργάνωσης μετά την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον προκριματικό όμιλο που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο στη Ζένιτσα με αντιπάλους τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, την Ελβετία και το Γιβραλτάρ”.

The post Μέχρι το τέλος του 2020 οι αγώνες της Εθνικής Φούτσαλ με το Ισραήλ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

Ανεξέλεγκτη είναι η παραβατικότητα σε ορισμένες περιοχές της Κύπρου, αφού νεαροί κάνουν ζημιές, προκαλώντας τον φόβο και τον πανικό των πολιτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE