Γ΄ Κατηγορία: Υπεροχή της έδρας στις 22 αγωνιστικές του πρωταθλήματος

Γ΄ Κατηγορία: Υπεροχή της έδρας στις 22 αγωνιστικές του πρωταθλήματος

Η αναστολή των Πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19 άφησε το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας στην 22η αγωνιστική.

Όπως ανακοινώθηκε από την πρώτη στιγμή, η ΚΟΠ παρακολουθεί την κατάσταση και οι αποφάσεις ανάλογα με τις εξελίξεις και τις οδηγίες της Κυβέρνησης, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο, θα επαναξιολογηθούν.

Υπενθυμίζουμε ότι για να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας εκκρεμούν οκτώ αγωνιστικές.

Μετά από 22 αγωνιστικές (8 Μαρτίου έγινε ο τελευταίος αγώνας) και διεξαγωγή 176 συνολικά αγώνων, η υπεροχή της έδρας είναι εμφανής.

Σε 82 αγώνες επικράτησαν οι γηπεδούχοι, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια χρονιά πως στο συναρπαστικό Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και φέτος η δύναμη της έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν σε 48 αγώνες και σε 46 αγώνες εμφανίστηκε το σημείο της ισοπαλίας. Είναι αξιοσημείωτο ότι μόνο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής δεν εμφανίστηκε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας.

Ο πρωτοπόρος Αχυρώνας Λιοπετρίου πέτυχε τις περισσότερες εντός έδρας νίκες. Ως γηπεδούχος σε έντεκα αγώνες πανηγύρισε 10 νίκες και έφερε 1 ισοπαλία.

Στις 22 αγωνιστικές ο απολογισμός κατέγραψε 540 συνολικά τέρματα. Τα περισσότερα (35) σημειώθηκαν στην 12η αγωνιστική και τα λιγότερα (15) στην 4η αγωνιστική.

Σε ομαδικό επίπεδο τα περισσότερα τέρματα (49) πέτυχε η πρωτοπόρος ομάδα του Αχυρώνα Λιοπετρίου.

Σε ατομικό επίπεδο τα περισσότερα τέρματα, συνολικά 21, πέτυχε ο Νικόλας Πέππος (ΜΕΑΠ).

Πηγή: cfa.com.cy

The post Γ΄ Κατηγορία: Υπεροχή της έδρας στις 22 αγωνιστικές του πρωταθλήματος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Υπήρξε «λανθασμένος χειρισμός» στην υπόθεση αναστολής δίωξης πολιτικού προσώπου για κατ’ ισχυρισμόν βιασμό γυναίκας, για την οποία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) εξέδωσε καταδικαστική απόφαση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε τη Δευτέρα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, Έλλη Παπαγαπίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE