ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Πάνω απο 4533 καταγγελίες παράβασης μέσα σε 2 εβδομάδες

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ:  Πάνω απο 4533 καταγγελίες παράβασης μέσα σε 2 εβδομάδες

Η Αστυνομία διενήργησε 5.090 ελέγχους και προέβη σε 76 καταγγελίες, αναφορικά με την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού από τις από τις 6:00 το απόγευμα της Τρίτης (7/4) μέχρι τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης.

 
Ειδικότερα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, διενεργήθηκαν συνολικά 1.200 έλεγχοι για υποστατικά με μηδέν καταγγελίες και 3.890 έλεγχοι όσον αφορά τις μετακινήσεις οχημάτων και πεζών και έγιναν 76 καταγγελίες.
 
Όσον αφορά τα υποστατικά, ανά επαρχία έγιναν 293 έλεγχοι στη Λευκωσία (Αστυνομικές διευθύνσεις Λευκωσίας, Μόρφου), 150 στη Λεμεσό, 280 στη Λάρνακα, 314 στην Πάφο και 163 στην επαρχία Αμμοχώστου.
 
Σε σχέση με τις μετακινήσει, οχημάτων και πεζών έγιναν 1.794 έλεγχοι στη Λευκωσία (μαζί με Μόρφου) με 32 καταγγελίες, 839 στη Λεμεσό με 22 καταγγελίες, 600 στη Λάρνακα με 8 καταγγελίες, 145 στην Πάφο με 6 καταγγελίες, 237 στην Αμμόχωστο με 1 καταγγελία, ενώ διενεργήθηκαν και 256 από την Τροχαία Αρχηγείου (αφορά κυρίως αυτοκινητόδρομους) με 6 καταγγελίες και 19 έλεγχοι από την ΜΜΑΔ με μία καταγγελία.
 
Από τις 24 Μαρτίου οπότε και ξεκίνησαν οι έλεγχοι για περιοριστικά μέτρα σε πεζούς και οχήματα έγιναν 193.015 έλεγχοι παγκυπρίως και 4533 καταγγελίες.
 
Από τις 11 Μαρτίου οπότε ξεκίνησαν οι έλεγχοι για τα υποστατικά έγιναν συνολικά 62.390 έλεγχοι παγκυπρίως με 203 καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE