ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανώτεροι έκαναν παρατήρηση σε νοσηλεύτρια που φορούσε προστατευτική μάσκα σε νοσοκομείο - Της ζήτησαν να την βγάλει

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανώτεροι έκαναν παρατήρηση σε νοσηλεύτρια που φορούσε προστατευτική μάσκα σε νοσοκομείο - Της ζήτησαν να την βγάλει

Παρατήρηση έγινε σε νοσηλεύτρια η οποία κατα την διάρκεια της εργασίας της φορούσε απλή χειρουργική μάσκα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κλάδου Νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ Πρόδρομο Αργυρίδη, σε δηλώσεις του στο τρίτο του ΡΙΚ, πριν λίγες μέρες συνάδελφός νοσηλεύτρια η οποία φορούσε χειρουργική μάσκα κατα την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων , δέχθηκε παρατήρηση οτι δεν χρειάζεται να φοράει τη μάσκα και οτι πρέπει να την αφαιρέσει.

Την ίδια στιγμή, συνάδελφος της πήρε θέση και την υπερασπίστηκε, αναφέροντας ότι οφείλουν να φοράνε μάσκες οι νοσηλευτές. Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια που υπερασπίστηκε την συνάδελφό της κλήθηκε στο γραφείο όπου της έγινε παρατήρηση γιατί προασπίστηκε την νοσηλεύτρια που φορούσε μάσκα.

Απο την άλλη ο κ.Αργυρίδης, ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετές καταγγελίες νοσηλευτών σε κλινικό χώρο οι οποίοι ζητούσαν αναλώσιμα και προστατευτικό υλικό και στο έντυπο της αποθήκης έγραφε "μη" οτι δεν υπήρχαν.

Οπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Κλάδου Νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ , καταλαβαίνει ότι ίσως να ήθελαν να διαφυλάξουν το προστατευτικό υλικό απο πλευράς κράτους για ακραία σενάρια έξαρσης, 'ωστόσο δε μπορείς να μη δίνεις τα βασικά σε επαρκείς ποσότητες για να προστατεύεις το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Απαντά στον Τραμπ η Τεχεράνη – «Aναζητούμε νέους αμερικανικούς στόχους να χτυπήσουμε» - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Απαντά στον Τραμπ η Τεχεράνη – «Aναζητούμε νέους αμερικανικούς στόχους να χτυπήσουμε» - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE