Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε
Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.
Έτσι, λοιπόν, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απευθύνει προειδοποίηση κατά της πρόωρης άρσης των περιοριστικών μέτρων για την επιβράδυνση της εξάπλωσης της πανδημίας.
«Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα είναι να μην εγκαταλειφθούν πολύ πρόωρα τα μέτρα για να μην υπάρξει οπισθοχώρηση. Είναι σαν να είναι κανείς άρρωστος και, αν σηκωθεί πρόωρα από το κρεβάτι, υπάρχει κίνδυνος να πισωγυρίσει και να έχει επιπλοκές» δήλωσε ο Κρίστιαν Λίντμάιερ.
Να σημειωθεί ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς σε όλο τον κόσμο έχουν καταγραφεί 1.347.892 κρούσματα κορωνοϊού και 74.808 θάνατοι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις