ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Είκοσι ένας άνθρωποι σε νοσηλεία στο ΓΝ Λάρνακας ως ύποπτα κρούσματα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Είκοσι ένας άνθρωποι σε νοσηλεία στο ΓΝ Λάρνακας ως ύποπτα κρούσματα

Συνολικά 21 άτομα, ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού, νοσηλεύονται την Τρίτη 07/04, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι τα 20 ύποπτα κρούσματα νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου και ένα είναι διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σημειώνεται ότι όλα τα Τμήματα του Νοσοκομείου λειτουργούν κανονικά εκτός από τα εξωτερικά ιατρεία, όπου οι γιατροί εξυπηρετούν τους πολίτες τηλεφωνικώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE