Με 299 άτομα στο γήπεδο μπορεί να γίνει ξανά ματς στην Bundesliga

Με 299 άτομα στο γήπεδο μπορεί να γίνει ξανά ματς στην Bundesliga

Η Bundesliga κάνει σκέψεις για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις βάζοντας όμως ανώτατο όριο τους 299 παρευρισκομένους για την διεξαγωγή αγώνα.

Στην Γερμανία οι Τομάδες ξεκίνησαν σιγά σιγά να επιστρέφουν σε μια μικρή κανονικότητα με την Μπάγερν να αρχίζει ανά γκρουπ τις προπονήσεις, ενώ ετοιμάζονται να ακολουθήσουν και άλλοι γερμανικοί σύλλογοι.

Για τον λόγο αυτό ήδη υπάρχουν σκέψεις για την επόμενη ημέρα και πως θα είναι αυτή ως προς την  διεξαγωγή των παιχνιδιών. Όπως αναφέρει η BILD, η Bundesliga έχει ήδη βάλει κάποια κριτήρια για να δούμε ξανά ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η διοργανώτρια αρχή του γερμανικού πρωταθλήματος έχει θέσει ως ανώτατο όριο προσέλευσης τους 299 παρευρισκομένους. Οι 126 από αυτούς θα βρίσκονται μέσα και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο κάτι που περιλαμβάνει παίκτες, τεχνικό τιμ, γιατρούς, εργαζόμενοι της τηλεόρασης αλλά και τέσσερα ball boy.

Τέλος, στις εξέδρες θα βρίσκονται 113 άνθρωποι και συγκεκριμένα δημοσιογράφοι αλλά και άνδρες ασφαλείας.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Με 299 άτομα στο γήπεδο μπορεί να γίνει ξανά ματς στην Bundesliga appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE