ΚΥΠΡΟΣ: «Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη» - Παρουσίασαν ψεύτικο μήνυμα για διακίνηση και έπεσαν στην παγίδα

ΚΥΠΡΟΣ: «Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη» - Παρουσίασαν ψεύτικο μήνυμα για διακίνηση και έπεσαν στην παγίδα

Ψεύτικα μηνύματα προσπάθησαν να παρουσιάσουν Ελληνοκύπρια γυναίκα και αλλοδαπός άνδρας, αλλά δεν κατάφεραν να γλυτώσουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Σάββατο (04/04), έκανε έλεγχο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός άνδρας στις Βρετανικές βάσεις στην Επισκοπή της Λεμεσού και παρουσίασε μήνυμα το οποίο δήλωνε πως μπορούσε να διακινείται ελεύθερα.

Μια μέρα μετά, την Κυριακή (05/04), Ελληνοκύπρια γυναίκα ανακόπηκε από μέλη των Αρχών στην Λεμεσό και παρουσίασε μήνυμα, το οποίο δήλωνε πως μπορεί να διακινείται για 48 ώρες.

Όταν η Αστυνομία ζήτησε εξηγήσεις από την Ελληνοκύπρια σχετικά με το μήνυμα η ίδια παραδέχθηκε πως ήταν ψεύτικο και ότι το δημιούργησε ο αλλοδαπός με τον οποίο φαίνεται να διατηρούσε σχέση.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη και των δυο μετά από δικαστικό ένταλμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE