Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με την διεύθυνση του ΓΝ Πάφου, η γυναίκα ενημερώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4/3 από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ότι στο δεύτερο τεστ που έδωσε το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Κατόπιν τούτου αναμένεται να διακομισθεί το πρωί της Κυριακής με ασθενοφόρο στο Κέντρο Αναφοράς στο ΓΝ Αμμοχώστου.
Σημειώνεται πως στο Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύονται ακόμη πέντε ασθενείς αλλά σε μονόκλινα δωμάτια και αποτελούν όλους τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο κρατικό νοσηλευτήριο σήμερα .
Στο μεταξύ, το Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας - Κέντρο Διαλογής του ΓΝ Πάφου κατά την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του κλήθηκε να αντιμετωπίσει το πρώτο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.
Πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 70 ετών η οποία θα κρατηθεί για νοσηλεία στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών που επίσης λειτούργησε σήμερα στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις