«Υπάρχει πρόταση για τον Χαμντανί»

«Υπάρχει πρόταση για τον Χαμντανί»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, ξεκαθάρισε σήμερα πως υπάρχει πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης για τον Χαμντανί, αλλά και από άλλες ομάδες.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε χρόνο να σκεφτεί για το μέλλον του και αυτή την στιγμή είναι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως ο κύριος Κίρζης τόνισε πως ο Απόλλωνας θέλει να μείνει ο Χαμντανί, αλλά έχει το δικαίωμα να σκεφτεί τι θέλει και ο ίδιος να κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE