Μ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Δίνουμε μάχη να εξυπηρετήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται online στις υπεραγορές - Μας βρήκε απροετοίμαστους

Μ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Δίνουμε μάχη να εξυπηρετήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται online στις υπεραγορές - Μας βρήκε απροετοίμαστους

Ο Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου, Μάριος Αντωνίου, κάνει αναφορά για μάχη των υπεραγορών που εντάχθηκαν στις online πωλήσεις προϊοντων.

Η πανδημία προκάλεσε συνωστισμό στις τηλεφωνικές και online γραμμές για παραγγελίες ειδών πρώτης ανάγκης με delivery.

Oπως ανέφερε ο κ.Αντωνίου "δίνουμε μάχη να εξυπηρετήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται μέσα σε 48 ώρες". 

Εξήγησε ότι πολλές υπεραγορές βρέθηκαν απροετοίμαστες στις νέες αυτές συνθήκες, καθώς είναι μεγάλο το ποσοστό του πληθυσμού που προσπαθεί να εξυπηρετηθει ηλεκτρονικά με delivery για τα ειδη πρώτης ανάγκης , με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλος όγκος δεδομένων στο σύστημα και να μην υπάρχει η δυνατότητα πλήρης κάλυψης και εξυπηρέτησης, ενώ προσπαθούν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή υπεραγορών για online αγορές ακόμα και επεκτεινόμενο ωράριο ή ακόμα και τις αργίες και Κυριακές.

Βέβαια όπως δήλωσε υπάρχουν δυο απόψεις . Η πλευρά της αστυνομίας η οποία αναφέρει οτι με βάση το διάταγμα δεν έχουν το δικαίωμα οι υπεραγορές να είναι ανοιχτές Κυριακές ενω απο την άλλη ο Υπουργός Υγείας αναφέρει οτι οποίες υπεραγορές επιθυμούν να λειτουργούν διαδικτιακά , τότε αυτό επιτρέπεται.

Απο την άλλη έθεσε και το θέμα της προστασίας των πολιτών κατα την διάρκεια της επίσκεψης τους στα καταστήματα , αφού οπως αναφέρει δεν υπάρχει η δυνατότητα προσωπικού στις υπεραγορές και για αστυνόμευση μεταξύ των πρωινών ωρών εως και τις 10 για τις ευάλωτες ομάδες και ταυτόχρονα η εξυπηρέτηση τους εντός του καταστήματος αλλά και η προσπάθεια των υπαλλήλων να βάζουν σε τάξη τους καταναλωτές όσον αφορά τα 8 τετραγωνικά μέτρα που πρεπει να τηρούν με την είσοδο τους στο κατάστημα.

Συγκεκριμένα ο κ.Αντωνίου ανέφερε στο τρίτο του ΡΙΚ οτι "δεν είναι ρολος μας να αστυνομεύουμε πολιτες στις υπεραγορες" και χρειαζόμαστε βοήθεια και ενίσχυση απο την αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» ισχυρίζεται το Ισραήλ

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» ισχυρίζεται το Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE